Xarxa de Parcs Naturals
Curs d’autocontrols per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració del Parc a taula
14/10/2019
de 17 a 20 h
Acceso: gratuito
Público al que va dirigida la actividad: Trabaja/vive en el parque
C. Comte d'Urgell, 187 Edifici 14. Aula A1.
Barcelona
Organizadores: Parc a taula
934 022 428
Parc a taula
Descripció: Curs d’autocontrols per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració del Parc a taula que té per objectiu proporcionar els coneixements sobre els plans d’autocontrol que han d’implementar als establiments alimentaris com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.
El format és presencial. Amb una durada de 3 hores. Consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i la realització i resolució d’exercicis.
Com a material del curs es lliurarà un exemplar de la Guia per a l’aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d’alimentació (versió 3).
S'hi tractaran temes com Introducció als autocontrols. Normativa vigent, Àmbit d’aplicació dels prerequisits simplificats, Pla de control de l’aigua, Pla de neteja i desinfecció, Pla de control de plagues i altres animals indesitjables, Pla de formació i capacitació del personal, Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat, Pla de control de temperatures, Pla d’informació alimentària per al consumidor, Registre d’incidències i mesures correctores.
Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a la que estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent.
Requisitos actividad:
Curs gratuït adreçat a exclusivament al personal de les empreses adherides al programa Parc a taula.
Si ets un treballador d'una empresa adherida al programa del Parc a taula, pots inscriure-t-hi a http://bit.ly/curs022019
Les places són limitades, amb un màxim de 25 participants, per rigorós ordre d’inscripció.