Xarxa de Parcs Naturals Cursos i tallers
may
13
2019


Curs d’informació alimentària al consumidor

Parc a taula

Parc a taula

Horario de inicio: 17 h

Horario completo:
de 17 a 20 h

Lugar: Al recinte de l'Escola Industrial. Edifici 14. Aula A1.
C. Comte d'Urgell, 187
Barcelona

Organizadores: Parc a taula

Teléfono: 934 022 428

A/e: parcataula@diba.cat 

Público al que va dirigida la actividad: Trabaja/vive en el parque

Acceso: Gratuito

Descripció:Curs d’informació alimentària al consumidor per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració del Parc a taula.
L'objectiu és proporcionar els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de proporcionar als consumidors.

El format del curs presencial. Amb una durada de 3 hores. Consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i la realització i resolució d’exercicis.

S'hi tractaran temes com les responsabilitats dels establiments alimentaris, les reaccions adverses als aliments, la informació alimentària que cal facilitar al consumidor, establiments de restauració, establiments comercials minoristes que venen aliments sense envasar i/o envasats al lloc de venda a petició del comprador (al moment), establiments comercials minoristes que venen aliments envasats al lloc de venda per a la seva venda immediata, com gestionar correctament els al·lèrgens i cas pràctic.

Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a la que estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent.
 

Requisitos actividad:

Curs gratuït adreçat exclusivament al personal de les empreses adherides al programa Parc a taula.

Inscripcions a http://bit.ly/infoaliment


Categorías: Cursos i tallers, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula,

compartir