caes

Garraf Diversos | Passejades guiades | Act. esportives
nov.
06
2022


Txi kung al territori dels cavalls lliures!

Fundació Miranda

Fundació Miranda

Horario de inicio: 9.30 h

Horario completo:
de 9.30 a 13.30 h

Lugar: Parc del Garraf

Olivella

Organizadores: Fundació Miranda

Teléfono: 623 013 951

A/e: fundacio@fundaciomiranda.org 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: de pago

Precio: 33€

Descripció:

Una respiració a la deriva és una ment a la deriva...
Txi kung o Tao yin és el camí de l'energia, el camí que hem de recórrer al nostre interior identificant el nostre cos i la nostra ment, vibrant amb el nostre moviment i alhora sanant el nostre interior, on podem aprendre a sintonitzar la nostra concentració, moviment i respiració, i obtenir un benefici en l'àmbit articular, ossi i muscular.

Ens trobarem amb els Cavalls de la Fundació, Mestres de Vida i Moviment, i de Presència. Connectarem des del respecte, la quietud i l'observació. Esdevindrà una trobada en la qual rebrem molt més del que estem buscant amb la principal essència de sentir i vibrar l'Ara i Aquí.

Enfoc
Iniciarem el nostre Txi kung amb un Shinrin yoku o bany de bosc per començar a prendre consciència dels nostres sentits connectant amb la Natura que ens envolta. Farem uns exercicis mil·lenaris els quals estan estandarditzats i publicats per la Chinese Health Qigong Association. Activarem els nostres meridians, trobarem l'equilibri yin/yang i connectarem cos i ment mitjançant la respiració acabant amb una petita Meditació d'agraïment i coneixement interior. Aquest és un programa itinerant en diferents seus de la Fundació Miranda.

A qui va dirigit? A totes les persones que vulguin connectar amb el seu interior, vulguin gaudir de bona salut i prevenir malalties en un marc de natura intrínsecament harmonitzador.

Un viatge de Salut i Natura: Mindfundness en Moviment

Vine i connecta amb la Natura i amb el territori dels Cavalls Lliures!
 

Requisitos actividad:

Cal portar roba i calçat còmode per moure't lliurement i caminar per la muntanya, una motxilla per portar-hi la cantimplora d'aigua, alguna cosa per menjar i protector solar!
En acabar l’activitat us podeu quedar al Parc a fer un pic-nic.

Más información: https://www.fundaciomiranda.org/events/txi-kung-al-territori-dels-cavalls-lliures


Categorías: Garraf, Diversos, Passejades guiades, Act. esportives,

compartir

 

Recursos.

Fundació MIrandaFundació MIranda