Montseny Concursos
jul
30
2018


FotoMontseny. Concurs Internacional Reserves de la Biosfera

hasta el 07/10/2018

Horario de inicio: .

Horario completo:
.

Lugar: .

.

Organizadores: Ajuntament d’Arbúcies, Museu Etnològic del Montseny i Secció Fotogràfica Centre d’Arbúcies

Teléfono: 972 860 908

A/e: memga@arbucies.org 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:

El nou concurs internacional de fotografia FotoMontseny vol contribuir a difondre els valors de la fotografia de natura i centra el seu àmbit d’acció al conjunt de les Reserves de la Biosfera declarades dins del programa Home i Biosfera de la UNESCO a nivell mundial i d’altra banda a tots els espais naturals protegits de Catalunya (parcs, reserves…).

El FotoMontseny naixia a l’any 2010 com un certamen fotogràfic, organitzat pel Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) i la Secció Fotogràfica Centre d’Arbúcies, on poder gaudir de la feina de grans fotògrafs, exposicions, conferències, tallers… en el marc incomparable de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Al llarg d’aquests anys, el FotoMontseny s’ha convertit en un referent per als aficionats a la fotografía de natura, en tots els seus registres, i del públic en general, que valoren l’oportunitat de poder compartir aquests treballs i coneixements a través de les activitats i exposicions que omplen les sales del Museu Etnològic del Montseny.

És un dels actes programats dins la celebració del 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

 

Requisitos actividad:

Termini d'inscripció obert fins al 7 d'octubre de 2018.

La participació és exclusivament on-line i només s’accepten fotografies en format digital per a la seva presentació a través de la web del concurs.

Poden participar-hi fotògrafs de tot el món que presentin fotos realitzades a qualsevol de les Reserves de la Biosfera declarades dins del programa Home i Biosfera per la UNESCO o als espais naturals protegits a Catalunya (parcs, reserves…)

 

Más información: https://fotomontseny.pixall.es/


Categorías: Montseny, Concursos,

compartir