Montseny Conferències | Diversos
jul
13
2018


Presentació del llibre 'Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor'

Horario de inicio: 20 h

Lugar: La Rectoria de Sant Pere de Vilamajor (sala Orila)
Avinguda dels Quatre Camins, 1
08458 Sant Pere de Vilamajor

Organizadores: Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Teléfono: 938 450 008

A/e: comunicacio@vilamajor.cat 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: Gratuito

Descripció:El llibre és un inventari onomàstic que recull la toponímia (noms de lloc) i antroponímia (noms de persona) del municipi de Sant Pere de Vilamajor. Per tal de redactar aquesta obra, l’autor, Enric Garcia-Pey, ha recorregut tots i cadascun dels indrets del municipi fent entrevistes i estudiant documentació d’arxius públics i privats. Els noms van ordenats alfabèticament seguint la tipologia d'un diccionari.

Donarà la benvinguda a l'acte l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús. La presentació del llibre anirà a càrrec del doctor en Ciències Ambientals, Martí Boada. Tot seguit, l'autor del llibre, el granollerí expert en onomàstica Enric Garcia-Pey, ens donarà una visió general del seu nou llibre "Noms de lloc i de persona de Sant Pere de Vilamajor," que serà el número 10 de la col·lecció Quaderns de Vilamajor del Centre d'Estudis de Sant Pere de Vilamajor.

En acabar, se servirà un aperitiu.

Más información: http://www.vilamajor.cat/actualitat/noticies/marti-boada-presentara-el-divendres-13-de-juliol-a-les-20h-a-la-rectoria-el-10e-quadern-de-vilamajor-obra-de-lexpert-onomastic-enric-garcia-pey.html


Categorías: Montseny, Conferències, Diversos,

compartir