caes

Sant Llorenç-Obac Passejades guiades | Visites guiades
abr.
04
2020


ACTIVITAT ANUL·LADA - 'Emboscada, un viatge pels sentits'

Josep Latre

Josep Latre

Horario de inicio: 12 h

Horario completo:
de 12 a 13 h

Lugar: Casa Nova de l'Obac
B122 Ctra. de Terrassa a Rellinars, Km 10
Terrassa

Organizadores: CIMA (Centre d'interpretació del Medi Ambient, SL)

Teléfono: 937 855 461, de dilluns a divendres, de 8.30 a 17.30 h; 937 435 468, dissabtes i diumenges, de 10 a 15 h. / 937 435 468 dissabtes i diumenges de 10 a 15 h

A/e: rutesteatre@diba.ca 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:

Els espais naturals són el millor escenari per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Aquest itinerari inclusiu es fa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

“Emboscada, un viatge pels cinc sentits”, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot treballant les sensacions.

Hi intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els cinc sentits. La participació és gratuïta, però cal fer-ne la reserva prèviament. Hi pot haver un intèrpret de llenguatge de signes i es pot prestar material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.

Calendari 2020: 4 d'abril, 3 de maig, 3 d’octubre i 7 de novembre.

Requisitos actividad:

Cal fer reserva prèvia als telèfons o correu electrònic indicats. Caldrà portar calçat adequat per caminar i roba adequada a l'època de l'any.

Más información: https://www.cimaprojectes.com


Categorías: Passejades guiades, Viu el parc, Visites guiades, Sant Llorenç-Obac, general,

compartir