caes

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Jornades tècniques | Educació ambiental
nov.
20
2024


V Trobada de presentació d’estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor

hasta el 21/11/2024

Josep Gratacos Bau

Josep Gratacos Bau

Horario de inicio: 9.30 h

Horario completo:
de 9.30 a 19 h

Lugar: Espai d'Arts Escèniques Casal

Alella

Organizadores: Diputació de Barcelona i Ajuntament d’Alella

Teléfono: 934 022 843

A/e: jornadesparcs@diba.cat 

Público al que va dirigida la actividad: General

Acceso: gratuito

Descripció:

El 20 i 21 de novembre tindrà lloc, a Alella, la V Trobada de presentació d’estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor. Ens hi trobarem per compartir informació sobre els estudis, actuacions i recerques fetes a l’entorn d’aquests tres parcs: Parc de la Serralada Marina, Parc de la Serralada Litoral i Parc del Montnegre i el Corredor.

En aquest escenari, us animem a presentar a la Trobada tots els treballs que, provenint d’institucions acadèmiques o de recerca, d’entitats diverses o bé realitzats a títol particular, estiguin centrats en el patrimoni natural i cultural d’aquests espais naturals i el seu entorn immediat. La posada en comú de coneixements i la divulgació que se’n derivi seran molt importants per a la consolidació i conservació d’aquests espais naturals.

Per aquesta raó, us convidem a participar a la V Trobada de presentació d’estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor, bé com a ponents, bé com a oients. Es podrà seguir tant presencialment com virtualment pel canal YouTube de la Xarxa de Parcs Naturals.

 

Requisitos actividad:

Tota la informació


Categorías: general, Jornades tècniques, Educació ambiental, Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Biodiversitat,

compartir