caes

Marina Concursos
de gen.
24
2023


10è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

fins al 02/06/2023

Jesus Crespo

Jesus Crespo

Horari d'inici: .

Horari complet:
.

Lloc: Àmbit territorial del parc de la Serralada de Marina
.
Montcada i Reixac, Badalona, Tiana, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet

Organitzadors: Consorci del Parc de la Serralada de Marina. Diputació de Barcelona. Col·laborador: Xevi Vilaregut, fotògraf, formador i gestor del concurs.

Telèfon: 934 925 959

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Si t’agrada la fotografia i la natura aquest és el teu concurs! Visita el Parc de la Serralada de Marina, fes fotos i participa. Pots guanyar premis de fins a 300€!

El tema del concurs és el Parc de la Serralada de Marina. Una terra antiga i viva. Encerclat per grans nuclis urbans, desenvolupa un paper fonamental com a espai verd, educatiu i de lleure dins de l'Àrea Metropolitana. Malgrat aquesta pressió humana, el Parc presenta una fauna i una vegetació notables i conserva un ric patrimoni històric, del qual destaquen poblats ibèrics, monestirs i masies.

Les obres s’han d'enviar en aquest portal: concursfotografic.cat i omplir les dades que s’hi demanen abans del 2 de juny a les 23.59 h de 20223

Les obres premiades i una selecció de les més destacades formaran part d’una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca Elisenda de Montcada i a altres llocs d’interès per la seva difusió.

 

Requisits activitat:

 Consulteu les bases del concurs.


Categories: general, Marina, Concursos,

compartir