Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Litoral Concursos
de juny
07
2017


9è Concurs de fotografia

fins al 15/09/2017

Horari d'inici: .

Horari complet:
.

Lloc: Àmbit territorial del parc de la Serralada del Litoral
.
Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius, Premià de Dalt, La Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt

Organitzadors: Parc Serralada Litoral

Telèfon: 937 540 024

A/e: p.slitoral@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Un any més, s'ha convocat el 9è concurs de fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com a l'edició anterior hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys. El tema d'aquesta novena convocatòria són els 25 anys de parc que enguany celebrem. Les fotografies han de ser realitzades dins l'àmbit del parc.

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 de setembre de 2017. Totes les imatges s’han d’acompanyar d’un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

Consulteu i llegiu les bases completes del 9è concurs de fotografia.

La participació al concurs és gratuïta. Les fotografies han d'adreçar-se mitjançant correu electrònic a l'adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades del formulari Participació al 9è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per a cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

Títol de la fotografia
Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi)
Nom i cognoms de l’autor/a
Municipi de residència
Telèfon de contacte
Adreça electrònica de contacte

Protecció de dades

 En el cas dels menors de 14 anys, la seva inscripció haurà de ser feta pels seus pares o tutors (un d’ells) que donaran el consentiment per al tractament de les dades dels menors, identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva pròpia imatge que podrà ser utilitzada per a la difusió de l’activitat i/o la publicació dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pàgina web del Consorci. 

Periòdicament les fotografies s'incorporaran al Facebook del Parc de la Serralada Litoral https://www.facebook.com/parcserraladalitoral. Els visitants podran marcar-les "m'agrada" i el resultat de la votació mitjançant Facebook determinarà el Premi del públic.

El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (Patrocini de la FCF núm. 2017/68).


Categories: Litoral, Concursos, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet