caes

Marina Passejades guiades | Itineraris guiats
de maig
05
2019


Descobrim els habitants més petits de la vall de Reixac

Joan Buxó

Joan Buxó

Horari d'inici: 9.30 h

Horari complet:
de 9.30 a 13.30 h

Lloc: Montcada i Reixac

Montcada i Reixac

Lloc de trobada: A concretar en fer la reserva

Organitzadors: Parc de la Serralada de Marina

Telèfon: 933 956 336

A/e: p.smarina@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Farem d’investigadors i observarem insectes en el seu medi natural. Coneixerem comportaments de la seva biologia i farem fotografies al seu medi. De la mà dels especialistes, veurem les tècniques d’estudi al camp. Cal portar calçat adequat, aigua, una llibreta i llapis.

Recorregut:  6 km Dificultat: moderada 

Requisits activitat:

Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

Cal portar calçat adequat, aigua, una llibreta i llapis

Reserves:es faran a partir de 10 dies abans de l’activitat i segons l’ordre d’inscripció. A menys que quedin places lliures, es limitarà a un màxim de sis participants per inscripció i a tres activitats anuals per persona.
Informació i inscripcions: cal fer la inscripció prèvia a l’Oficina del Parc de la Serralada de Marina (feiners, de 10 a 15 h), tel. 933 956 336 a excepció de les passejades dels dies 10 de febrer, 14 de juliol i 27 d’octubre (consulteu-ne la descripció). Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, es posposarà a un altre dia a criteri de l’organització. Cal dur calçat adequat, roba còmoda, aigua i, de manera optativa, prismàtics.

No oblideu la càmera fotogràfica per poder participar en el VI Concurs de Fotografia Digital del Parc. Les vostres fotografies es podran lliurar fins al 31 de maig. Més informació a: parcs.diba.cat/web/marina/concurs-fotos

Gossos: no

Més informació: https://www.alocnatura.org/


Categories: Marina, Educació ambiental, invertebrats, Passejades guiades, fauna, Biodiversitat, Itineraris guiats, insectes, general,

compartir