Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Parc Agrari Jornades tècniques | Educació ambiental
de jul.
16
2019


Jornada Tècnica: Material vegetal i tècniques de cultiu en varietats tradicionals de tomàquet i ceba

Arxiu Parc Agrari

Arxiu Parc Agrari

Horari d'inici: 16.30 h

Horari complet:
de 16.30 a 19.30 h

Lloc: Parc UPC Agròpolis
Camí de les Filipines, 110
08840 Viladecans

Organitzadors: Fundació Miquel Agustí

A/e: recerca@fundaciomiquelagusti.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: Científic/estudiós

Accés: gratuït

Descripció:

Amb l’objectiu de promoure el coneixement sobre el material vegetal i el maneig de les varietats tradicionals de tomàquet i ceba, s'han realitzat diferents assajos demostratius a la finca experimental d’Agròpolis Parc UPC. En aquesta jornada es presentaran els diferents assajos, amb la visita al camp experimental de 65 varietats de tomàquet d’amanir i 5 de tomàquet de penjar rastrer, que formen part del Banc de Germoplasma de la FMA/ESAB. En el cas de la ceba es presentarà un assaig amb diferents tipus d’encoixinat pel control d’herbes adventícies, així com les diferents varietats de ceba Blanca Tardana de Lleida emprades actualment per la producció de calçots. Els assistents podran valorar el comportament agronòmic de tots els materials i aconseguir llavors, de manera gratuïta, de les varietats que els hi interessin. Al final de la jornada es farà un tast de diferents varietats tradicionals de tomàquet.
Aquesta jornada forma part de les activitats de demostració “Gestió eficient del cultiu del calçot: optimització de recursos i millora del rendiment” i “Plataforma d'accés als recursos fitogenètics: ús de l'agrobiodiversitat en agricultura productiva”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

Podeu consultar aquí el Programa de la Jornada

Requisits activitat:

La jornada és gratuïta, es pot inscriure contactant amb el Sr. Joan Casals mitjançant el següent correu electrònic: recerca@fundaciomiquelagusti.cat
També us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt


Categories: Jornades tècniques, Parc Agrari, Educació ambiental, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet