Selector d'idioma

CAES

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Montesquiu Festivals i espectacles | Fires i festes | Actes i presentacions | Concursos
d’oct.
25
2020


ACTIVITAT SUSPESA. Matinal al parc

Fusic

Fusic

Horari d'inici: 9 h

Horari complet:
Tot el matí

Lloc: Castell de Montesquiu

Montesquiu

Organitzadors: Viu el parc

Telèfon: 635 016 790

A/e: viuelparc@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

- ACTIVITAT ANUL·LADA - Veniu a gaudir de la Matinal! Hi trobareu un munt d'activitats, xocolatada, tallers de vestuari i de màgia, jocs gegants i màgia de prop. I un final de festa divertit, sorprenent i ben màgic per a tots els públics amb el Màgic Marc.

Programa:

De 9 a 11 h. Inscripcions al 21è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu. 

 

De 10.30 a 12.30 h. Taller familiar

Si participes d'aquest taller et podràs construir la teva pròpia vareta màgica, no qualsevol vareta, sinó la vareta "Tiquis Miquis". Treballarem amb cintes, cordills, roba, feltre.... i amb la teva imaginació.

 

Amb passis a les 10.30 h i a les 11.30 h. Contes màgics al cistell

Cistells de diferents mides ocupen l’espai central, tots porten dins un conte, tots porten dins la magia feta conte.
Un, dos tres….fixa-t’hi bé. Tu tries el cistell, tu tries el conte. Els anirem obrint, els escoltarem, els descobrirem i farem de l’espai un lloc on viure històries de llocs desconeguts. Activitat familiar participativa.

 

De 10.30 a 14 h. Jornada de portes obertes al Castell de Montesquiu. La visita és gratuïta però caldrà inscriure’s perquè l’aforament és limitat:

- Amb antelació: p.montesquiu.bisaura@diba.cat / Tel.938 529 234

- Directament al castell durant el matí del 25 d’octubre

 

A les 12.30 h. Espectacle de cloenda amb Màgic Marc. Un final de festa divertit, sorprenent i ben màgic per a tots els públics.

Requisits activitat:

Pel Taller familiar, Contes màgics al cistell i el Màgic Marc les places són limitades i cal fer reserva prèvia a: MatinalMontesquiu@fusic.org

Per raó del COVID-19, caldrà seguir les recomanacions sanitàries establertes i aquelles que demani l’organització. Us recordem que cal fer higiene de mans, mantenir les distàncies de seguretat i que l’ús de la mascareta és obligatori. Gràcies per la vostra col·laboració.


Categories: general, Festivals i espectacles, Fires i festes, Actes i presentacions, Concursos, Montesquiu, Viu el parc,

compartir

 

CookiesEU