caes

Montnegre-Corredor Concerts
d’oct.
03
2021


CONCERT AJORNAT - Parcs en concert amb Anna Andreu i Pau Roget, i visita guiada optativa pel Parc dels Vegetals

Detall del cartell

Detall del cartell

Horari d'inici: 12 h

Horari complet:
de 12 a 14 h

Lloc: Parc dels Vegetals

Sant Iscle de Vallalta

Organitzadors: Xarxa Parcs Naturals

Telèfon: 617 299 046

A/e: parcsenconcert@diba.cat 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

CONCERT AJORNAT FINS AL 24 d'OCTUBRE

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

En aquesta ocasió la cantautora Anna Andreu ens ofereix un concert on ens presentarà les cançons del seu nou disc. Com a artista convidat comptarem amb el cantautor Pau Roget.

 

Visita guiada optativa

L’empresa Inèditours ofereix una passejada comentada optativa abans de l’inici del concert. Durant aquesta visita es contextualitzarà l’espai tant des d’un punt de vista natural com històric i patrimonial. La passejada inclourà un recorregut a través del Parc dels Vegetals amb especial esment a la seva fauna i flora pròpia dels boscos de ribera i fins al centre històric de Sant Iscle on es realitzaran comentaris a la història del municipi. La visita conclourà al Parc dels Vegetals abans de l’inici del concert.

Hora de la visita: 11:00 h

Lloc d'inici: Escenari del Parc dels Vegetals

Durada: 45 minuts

Preu: 5€ (pagament en metàl·lic)

Web: https://ineditours.com

Cal reservar plaça per aquesta visita escrivint un correu a reserves@ineditours.com o trucant al +34 662 21 36 80.

Requisits activitat:

Degut a la situació sanitària provocada per la COVID-19 els concerts segueixen un estricte protocol de seguretat. Així mateix és necessari fer reserva prèvia mitjançant aquest formulari per assistir als concerts.

  • Concert a l’aire lliure.
  • Aforament limitat amb seient.
  • Entrada i sortida, diferenciades.
  • Distància de seguretat.
  • Mascareta.


Categories: general, Montnegre-Corredor, Concerts,

compartir