caes

Montseny Educació ambiental | Itineraris guiats | Passejades guiades | Visites guiades
d’abr.
09
2023


Les històries d’en Serrallonga tal i com s’expliquen a Viladrau

EduCA Viladrau

EduCA Viladrau

Horari d'inici: 11 h

Horari complet:
d'11 a 14 h

Lloc: Viladrau. Parc Natural del Montseny

17406 Viladrau

Lloc de trobada: Hotel Bofill
C/ Sant Marçal, 2

Organitzadors: EduCA Viladrau. Educació, Turisme i Serveis Ambientals

Telèfon: 670 224 649 / 686 628 152 / 619 369 081

A/e: educa@educaviladrau.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: de pagament

Preu: 8€ (a partir de 6 anys)

Descripció:

Una aventura per descobrir un personatge català de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys, en Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga.
Veniu, apropeu‐vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. Qui va ser en Serrallonga? Qui eren els bandolers? Ens endinsarem als boscos que van presenciar aquest fenomen, per respondre aquesta i altres preguntes sobre el bandoler més gran de la història.
Veniu a trepitjar terra de bandolers i deixeu-vos emportar per la imaginació i les històries d’un personatge de llegenda que va néixer al mas La Sala de Viladrau al Montseny.
El camí ens aproparà a La Sala, mas fortificat on va néixer en Serrallonga on embadalits podreu gaudir de les anècdotes i relats que s’expliquen a Viladrau d’aquest gran personatge de la història de Catalunya, un personatge cabdal del bandolerisme català del barroc.
Una passejada de baixa dificultat resseguint la història i les llegendes que formen part del Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera.

Requisits activitat:

Cal inscripció prèvia

Més informació: https://www.educaviladrau.com


Categories: Montseny, Educació ambiental, Itineraris guiats, Passejades guiades, Turisme sostenible, Visites guiades, Carta Europea de Turisme Sostenible,

compartir