Presentació del Llibre "Cuina, societat i natura al Montseny. Reserva de la Biosfera"
Diputació de Barcelona
Horari d'inici: 12 h
Lloc: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella
C. Major 6, Arbúcies (La Selva-Girona)
Arbúcies
Organitzadors: Museu Etnològic del Montseny. La Gabella
Telèfon: 972 860 908
A/e: p.montseny.cdmemga@diba.cat
Públic a qui va dirigida l'activitat: General
Accés: gratuït
Descripció:
Presentació del llibre Cuina, societat i natura al Montseny. Reserva de la Biosfera resultat de vuitanta-vuit receptes de quatre concursos de cuina, a cura de Lluís Garcia Petit i de l'exposició "Montseny cuina de reserva", es tracta d'una petita exposició centrada en la cuina del Montseny i el concurs de receptes de la Biosfera, amb un apartat dedicat a la terrissa tradicional.
Més informació: https://etnologia.blog.gencat.cat/2022/05/25/cultura-viva-2022-montseny-cuina-de-reserva/
Categories: general, Montseny, Expos. temporals, Actes i presentacions,