Sant Llorenç-Obac Passejades
feb.
08
2020


Passejada familiar fins al serrat de la Rectora

Detall cartell

Detall cartell

Horari d'inici: 9.30 h

Horari complet:
de 9.30 a 11 h aproximadament

Lloc: Plaça Nova (sortida) passejada fins al Serrat de la Rectora
Plaça Nova
08275 Monistrol de Calders

Lloc de trobada: Plaça Nova

Organitzadors: Projecte "Per Sempre Marta"

Telèfon: memorialpersempremarta@gmail.com

A/e: memorialpersempremarta@gmail.com 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

Passejada familiar fins al Serrat de la Rectora.

Aquesta activitat forma part del projecte "Per Sempre Marta". La Marta ens va deixar a l'agost de 2019 amb 10 anys a conseqüència d'un càncer infantil. Uns mesos després la família, amics i coneguts ens hem reunit per retre-li un homenatge i poder recollir diners per la investigació del càncer infantil a favor del laborator d'investigació de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. El dia 8 de febrer la Marta faria 11 anys i el millor record és realitzar tot d'actes i activitats que a ella li agradaven. La Marta era una amant de la natura, de l'entorn, dels animals... li encantava el seu poble, Monistrol. Per això, una de les seves activitats preferides era anar d'excursió. Tant li feia on i com, si a peu, amb biciclea o amb un tot terreny, però un dels llocs on més li agradava anar era a la bandera. Era una passejada assequible i, a més, un cop a dalt podia veure tot el poble als seus peus!

Començarem el dia amb aquesta passejada, per reproduir l'activitat que sempre feia ella, seguidament un esmorzar solidari, un partit de futbol femení entre les alevines del C.E. Moià i el F.C. Barcelona, per dinar una arrossada solidària, tot seguit ball, rifa, playmòbils i scalextric, i l'endemà dia 9 de febrer gegants, sardanes i xocolatada. Un cap de setmana ple d'activitats solidàries!

Sortirem a les 9:30 h des de laplaça Nova per anar tots junts al serrat de la Rectora, fer-nos una foto amb Monistrol de fons i tornar al poble per anar a l'esmorzar solidari de les 11 del matí al camp de futbol.

Requisits activitat: L'arribada prevista és a les 11 del matí al Camp de Futbol i a aquesta hora començarà l'esmorzar solidari. Preu de l'esmorzar 1 € la peça de menjar, 1'5 € peça de menjar amb beguda (sucs, cafès, cacaolat, ...)

Més informació: https://www.paralosvalientes.com/p2p/8/memorialpersempremarta


Categories: Sant Llorenç-Obac, Passejades,

compartir