caes

Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Educació ambiental | Itineraris guiats | Rutes, travesses i marxes | Visites guiades | Voluntariat
de maig
11
2024


Transhumància primavera 24 – 1r tram

fins al 13/05/2024

Albert Obradors

Albert Obradors

Horari d'inici: 8 h

Horari complet:
Visita el web amb tota la informació

Lloc: Parc del Garraf

Olivella

Organitzadors: Fundació Miranda

Telèfon: fundacio@fundaciomiranda.org

A/e: fundacio@fundaciomiranda.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: de pagament

Preu: Consulteu al web les diferents etapes i donacions

Descripció:

Marxem de transhumància! I ho fem amb setze cavalls per camins recuperats per l’Associació del Camí Ramader de Marina amb suport de moltes persones i entitats.

Aquest és un moviment que fem exclusivament per al benestar dels cavalls. La majoria de les tasques les durem a terme de manera voluntària i altruista les persones que formem part de la Fundació.

 

Quin serà el nostre trajecte?

Farem les tres primeres etapes, des d’Olivella (Garraf) a Montserrat per aquest camí ancestral de transhumància ple d’emocions i records per a nosaltres, que et convidem a compartir el cap de setmana de l’11 al 13 de maig!

Les tres darreres etapes les farem el cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig, explorant per primera vegada camins de maquis que encara no hem fet mai amb els cavalls, de Montserrat a la nova pastura de Viver i Serrateix, passant a prop de Manresa. En total, sis dies caminant entre cavalls lliures, amb tres dies per tornar a casa, descansar i agafar forces enmig del trajecte.
 

Etapes:

Dia

Inici

Arribada

11/05/24

Els Pelagons – Olivella

Sant Quintí Mediona

12/05/24

Sant Quintí de Mediona

Els Hostalets de Pierola

13/05/24

Els Hostalets de Pierola

Can Maçana – El Bruc

 A qui va dirigit?

A persones a qui els agradi caminar per la muntanya, els cavalls, els reptes i la tranquil·litat, amb ganes de desconnexió i vivències per connectar amb si mateixes! (Activitat per a adults, joves acompanyats a partir de 14 anys).

 

Ens vols acompanyar?

Et donem tres opcions flexibles:

  • Apuntar-t'hi tots els dies
  • Apuntar-t'hi només un dels caps de setmana (tres dies)
  • Venir un sol dia

Moltes gràcies,
Equip Miranda

 

Requisits activitat:

Calçat i roba còmode per anar per la muntanya, calçat de recanvi, impermeable, armilla groga (cotxe), gorra, guants, navalla, protecció solar, motxilla per portar el dinar i aigua durant la ruta, ampolla per omplir d’aigua, frontal, maleta petita amb el més indispensable (viatjarà en el cotxe d’assistència i no ha d’ocupar massa espai).

Més informació: https://fundaciomiranda.org/events/transhumancia24-1rtram/


Categories: Garraf, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Itineraris guiats, Rutes, travesses i marxes, Visites guiades, Voluntariat,

compartir