Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals Voluntariat
d’abr.
09
2016


Voluntariat i custòdia del territori

fins al 05/06/2016

Horari d'inici: A concretar

Horari complet:
Consultar agenda www.tejiendocustodia.org

Lloc: A tot Catalunya
A 10 espais en custòdia de Catalunya
A tot Catalunya

Organitzadors: Obra Social ''la Caixa'' i Xarxa de Custòdia del Territori

Telèfon: 938 866 135

A/e: scarrera@custodiaterritori.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

L'Obra Social "la Caixa" i la Xarxa de Custòdia del Territori han creat el programa "Voluntariat i custòdia del territori", per promoure la realització de diverses jornades de voluntariat per la millora de la natura.

El deteriorament de la natura afecta directament a la salut i el benestar de les persones. La degradació ambiental es relaciona amb el deteriorament físic i mental com són les afeccions respiratòries, coronaries o augment d'estrès i malestar. És per això que la millora del medi ambient és una acció prioritària no només per la conservació dels espais naturals, sinó també per la nostra salut i qualitat de vida.

Per canviar aquesta realitat, d'abril a juny, més de 600 voluntaris participaran en diverses accions de voluntariat organitzades per més de 30 entitats de custòdia de 20 províncies d'Espanya. Podeu consultar l'agenda de les activitats, els llocs i les dates a on es realitzen a: http://www.tejiendocustodia.org/wp-content/uploads/2016/01/Calendario_actividades_TejiendoRedes_abril-junio2016.pdf

El projecte ''Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España 2015-2016. Fomento de la implicación social en la conservación del territorio'', és una iniciativa conjunta de l'Obra Social "la Caixa" i la Xarxa de Custòdia del Territori.


El projecte, que compta amb el suport del Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio, inicia aquest 2016 el Programa "Voluntariat i custòdia del territori" gràcies al qual s'han organitzat 32 actuacions sota el "Dia de les Espècies Autòctones" durant el qual es van retirar més de 10 tones d'espècies exòtiques invasores. Ara continua durant la primavera amb 30 actuacions en 20 províncies espanyoles per dur a terme múltiples accions de conservació del territori.

Per més informació del projecte podeu consultar la web: www.tejiendocustodia.org

Més informació: www.tejiendocustodia.org


Categories: Voluntariat, Xarxa de Parcs Naturals, Biodiversitat, general,

compartir

 

InfoRelacionadaPortlet