Àpat temàtic: El peix de temporada
Horari d'inici: 13.30 h
Horari complet:
de 13.30 a 15.30 h
Lloc: Escola d'Hostaleria de Castelldefels
Plaça Esperanto, 2
08860 Castelldefels, Barcelona
Organitzadors: Parc a Taula
Telèfon: 936 365 485
A/e: parcataula@diba.cat
Públic a qui va dirigida l'activitat: General
Accés: gratuït
Descripció: El dinar s’adreça a comunicadors i divulgadors de l’àmbit gastronòmic i ambiental. I té per objectius:
- Difondre el programa Parc a taula.
- Promoure la col·laboració entre productors, elaboradors i restauradors vinculats al programa, i que aquesta acció serveixi d’exemple de futurs dinars impulsats per les pròpies empreses adherides al Parc a taula.
- Difondre les particularitats del territori de referència: Espai marí costes del Garraf i Parc del Garraf.
- Donar a conèixer els recursos del territori, en aquest cas el peix de temporada i el vi de la D.O. Penedès.
Escaleta | Àpat temàtic “El peix de temporada”
Requisits activitat:
Preinscripció obligatòria.
Aforament limitat a 40 persones. Un cop feta la preinscripció, caldrà esperar a la confirmació de la mateixa per part de l'organització. Les preinscripcions no confirmades no seran vàlides per accedir al dinar.
Més informació: http://parcataula.diba.cat
Categories:
Xarxa de Parcs Naturals,
Garraf,
Conferències,
Actes i presentacions,
Diversos,
Parc a taula,
general,