Selector d'idioma

CAES

Capçalera agenda

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals Diversos
de maig
22
2020


Seminari en línia: Salut, Biodiversitat i Àrees Protegides

Autor: OAPN i EUROPARC

Autor: OAPN i EUROPARC

Horari d'inici: 13 h

Organitzadors: Organismo Autónomo de Parques Naturales (OAPN) i la xarxa EUROPARC

Telèfon: +49 (0)941 59935980

A/e: europarc@europarc.org 

Públic a qui va dirigida l'activitat: General

Accés: gratuït

Descripció:

En aquest seminari en línia es donaran claus des de l'àmbit científic que ens ajudin a transmetre millor la funció essencial de protecció de la salut de la humanitat a través de la conservació de la natura, així com exemples concrets en marxa que il·lustren que no només és possible, sinó molt desitjable, que les àrees protegides treballin en aliança amb el sector de la salut per millorar les seves funcions socials. Bàrbara País, de la Federació EUROPARC, obrirà la sessió amb una ullada a la celebració del Dia Europeu dels Parcs el 2020, mentre que Marta Múgica, d'EUROPARC Espanya, presentarà el programa Societat i Àrees Protegides i emmarcarà la importància dels Parcs per la nostra salut.

Hi intervindran:

Fernando Valladares, professor d'investigació de l'CSIC i professor associat de la Universitat Rei Joan Carles. Porta anys treballant en els impactes del canvi global en els ecosistemes terrestres i en els últims temps inverteix cada vegada més temps a comunicar la ciència del canvi climàtic i divulgar el coneixement relacionat amb la nostra petjada ambiental. Podeu trobar molta informació sobre ell i sobre aquests temes a la seva web www.valladares.info i al seu canal Youtube "La salut de la humanitat".

Carles Castell Puig, biòleg i doctorat en ecologia, treballa a la Diputació de Barcelona. És expert en conservació de la natura, i té una llarga carrera en la planificació i desenvolupament de la interfície entre les persones i la natura. Des del 2016, Castell és també membre del grup de treball sobre Salut i Àrees Protegides de la Federació EUROPARC.

Requisits activitat:

La participació és gratuïta però cal inscripció prèvia a través del formulari en línia. 

Més informació: https://www.europarc.org/news/2020/05/webinar-salud-biodiversidad-y-areas-protegidas/


Categories: Biodiversitat, Xarxa de Parcs Naturals, Dia Europeu dels Parcs, Diversos, general,

compartir

 

CookiesEU