caes

Navegació


Blog de l'àguila 2009

06
abr.

El naixement dels polls pot succeir en qualsevol moment. Amb el so connectat es pot sentir piular els polls que encara són dins l'ou.


02
abr.

Cap a un quart de nou del matí, el mascle ha rellevat molt breument la femella. Aquesta, quan ha tornat en 5 minuts, ha portat una branca de margalló per arreglar el niu. Amb cura, ha col·locat els ous sota el seu ventre i ha continuat la incubació. En breus dies, si no hi ha res de nou, naixeran els pollets.


24
març

La incubació segueix el ritme normal. Aquests dies fa molta bonança i es pot observar, de bon matí, com el sol escalfa el niu. La femella, de vegades, desplega les ales, potser per ventilar el seu cos de la calor del sol.


11
març

La major part de la incubació la realitza la femella. Diverses vegades al dia, quan la femella ha de marxar del niu per menjar crida al mascle i, en poc temps, aquest arriba al niu per fer-li el relleu. Una altra cosa curiosa és que mai tenen menjar al niu mentre estan covant, segurament per no posar en perill els ous. El menjar podria servir de reclam per a espècies depredadores.


04
març

La incubació segueix el seu ritme normal. Amb les imatges captades amb la càmera s'observa que, cada matí, a la mateixa hora, la femella abandona per uns instants el niu. El mascle li fa breus relleus per incubar els ous.


S'estan mostrant 16 - 20 de 28 resultats.