El Romaní de Breda va obrir les portes l'any 1981, tot i que en Josep i la Montserrat ja feia molts anys que eren dins el món de l'hostaleria. Amb una cuina de mercat i tradicional, el restaurant s'ha fet un nom dins la gastronomia del Montseny.
Actualment, en Sam, el fill de la parella, s'encarrega de portar el negoci familiar. Hi aporta un toc innovador i delecta els seus comensals amb una carta variada plena de productes de l'hort propi i del Montseny, i amb un tracte familiar.
Horari : de 13 a 16 h, i de divendres a dissabte, de 20 a 23 h
Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Consulteu la nostra política de privacitat