caes

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Navegació

Sant Llorenç-Obac

El Marquet de les Roques

El Marquet de les Roques és un casal d'estil historicista neoromànic, situat al fons de la vall d'Horta, a Sant Llorenç Savall, envoltat dels cim: el Montcau, Rocamur, els Emprius i les Fogueroses. La reforma de l’antiga masia (d’inicis del segle XIII) anà a càrrec de l'arquitecte Batllevell al final del segle XIX.

Va ser casa d’estiueig de la família Oliver. El poeta Joan Oliver, Pere Quart (Sabadell, 1899 - Barcelona, 1986) hi feu llargues estades i hi desenvolupà activitats diverses amb figures cabdals del món cultural del moment com trobades literàries i la fundació del segell editorial sabadellenc Edicions La Mirada.

Actualment està tancat al públic per reformes.

 

Activitats culturals a la Pahissa del Marquet

En un dels espais de la casa s'hi situa el Centre cultural la Pahissa del Marquet-Arts-Lletres-Natura-, un espai pluridisciplinari amb una programació estable d'activitats expositives, artístiques, literàries, musicals, formatives i lúdiques, dedicat a l’experimentació i a l'estudi de nous llenguatges que propicien les pràctiques híbrides. Un centre actiu per a la promoció, dinamització i organització d’activitats literàries, artístiques i educatives que també posin en relleu els valors culturals i naturals del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i de tot el seu context geogràfic. Aquest espai està gestionat per La Pahissa del Marquet-Arts-Lletres-Natura-, a càrrec de Joana Sardà. Les activitats es poden consultar a l’Agenda dels Parc “Gaudim als Parcs”

 


    Serveis de l’equipament

  • Sanitaris / WC  Sanitaris / WC
  • Element del patrimoni historicocultural  Element del patrimoni historicocultural
  • Exposició permanent  Exposició permanent
  • Exposició temporal  Exposició temporal
  • Informació personalitzada  Informació personalitzada

Horari :
Pahissa del Marquet: Atenció al públic general: dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. Tancat l'agost, entre Nadal i Cap d'Any i els festius d'entre setmana. Visites concertades per a grups els divendres al matí.
Adreça postal:
La Pahissa del Marquet -Arts-Lletres-Natura-
Vall d'Horta
08212 Sant Llorenç Savall
Tel. 665 338 385 | 937 141 362
A/e: p.santllorenc.pahiss@diba.cat