caes

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Navegació

Sant Llorenç-Obac

Punt d'Informació al Marquet de les Roques

Mentre durin les obres de consolidació de l'edifici, l'atenció i la informació als visitants es duran a terme a l'equipament Centre cultural La Pahissa del Marquet.

Equipament cultural i museu literari. S'hi duen a terme activitats lúdiques i culturals, especialment de caire infantil i familiar. S'hi pot obtenir informació sobre l'espai protegit. El Marquet de les Roques és un casal d'estil historicista neoromànic situat al fons de la vall d'Horta, envoltat dels cims de Montcau, Rocamur, els Emprius i les Fogueroses, dissenyat per l'arquitecte Batllevell al final del segle XIX i aixecat sobre un antic mas del començament del segle XIII.

Disposa d'una àmplia zona d'aparcament per a cotxes i, a un quilòmetre, d'un per a autocars. L'equipament compta amb l'era per realitzar-hi tota mena d'activitats. Àrea d'aixopluc i lavabos. Sala d'exposicions.Horari : : atenció al públic general: dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. Tancat l'agost, entre Nadal i Cap d'Any i els festius d'entre setmana. Visites concertades per a grups els divendres al matí.
Adreça postal:
La Pahissa del Marquet -Arts-Lletres-Natura-
Vall d'Horta
08212 Sant Llorenç Savall
Tel. 665 338 385 | 937 141 362
A/e: p.santllorenc.pahiss@diba.cat