caes

Navegació


Blog de l'àguila 2014

20
febr.

La parella d'àguiles del niu B s'afanya per arreglar el niu i preparar-lo per una possible posta d'ous. Les càmeres van captar el passat divendres com la parella d'àligues porten al niu branques de vegetació de l'entorn del parc.

Aquí teniu un vídeo d'un minut de duració on podreu veure les tasques que fan.


14
febr.

La femella del niu A, que recordem va pondre dos ous els dies 31 de gener i 3 de febrer, segueix covant-los, amb visites del mascle qui fa el relleu perquè la femella pugui alimentar-se. Dels altres nius,niu B i C, els guardes i biòlegs del parc ens informen que segueixen arreglant els nius. Del seguiment que les càmeres han pogut captar dels darrers anys, el niu C és el que menys èxit ha tingut per circumstàncies diverses.

L'àliga cuabarrada és un rapinyaire diürn que basa la seva dieta en un ventall ampli de preses que caça pel parc i els seus voltants. Us recomanem que visiteu l'apartat 'dieta de l'àguila' on podreu trobar interessants imatges del que menja.


05
febr.

Una imatge val més que mil paraules. Aquí teniu el vídeo de la posta del segon ou al niu A. Ara la parella d'àligues tenen per endavant quaranta dies d'incubació fins que neixin els pollets. Del seguiment que es fa dels altres nius, tot fa pensar que enguany pugui haver posta en tots tres nius ja que les altres dues parelles entren constantment als nius perp ortar-hi branques.


04
febr.

Ahir dilluns a les 16:30 h, la femella del niu A va pondre el segon ou. Entre la posta del primer ou i el segon han passat tres dies i el naixement del segon pollet es produirà també desfasat dos o tres dies respecte el primer. La incubació dels ous, tot i que la fa majoritàriament la femella, és duta a terme pels dos progenitors. Us mostrem una imatge captada amb la càmera on es veu la femella i els dos ous dipositats al niu.


03
febr.

Tal i com vàrem informar divendres, la femella del niu A va pondre el seu primer ou. Aquí teniu el moment de la posta en un vídeo de 2 minuts. Entre avui i demà s'espera la posta del segon ou. Us recordem que la incubació acostuma a ser d'uns 40 dies aproximadament per la qual cosa esperem el naixement del primer pollet cap el 12 de març.


S'estan mostrant 21 - 25 de 26 resultats.