caes

Navegació


Blog de l'àguila 2015

18
febr.

Ja tenim el segon ou! Tal i com vàrem informar, la femella va pondre un segon ou ahir 18 de febrer, a les cinc de la tarda. Tenim per endavant 40 dies d'incubació on podrem anar veient els torns en què mascle i femella incuben els ous. Aquí teniu el vídeo del moment.


16
febr.

Bones notícies! la femella del niu B va pondre un ou fa un parell de dies, dissabte 14 a les sis de la tarda. Fa uns dies us vam avançar que semblava que anava a fer la posta. Si tot va bé, entre avui i demà hi haurà la posta del segon ou. Aquí us deixem el vídeo del moment.


06
febr.

Com sabreu, al Garraf hi ha tres parelles d'àligues que utilitzen dirvesos nius per fer la posta. Fins ara, us hem mostrat imatges en un dels nius on s'ha instal·lat una càmera HD i on les àligues mostren certa activitat. Però ahir, dia 5, en un altre niu d'àguila cuabarrada, del qual altres anys us hem mostrat la nidificació, la càmera instal·lada va captar la femella arreglant el niu amb branques i també com se jeia i feia intents de pondre un ou. L'intent va ser fallit però tot indica que potser la posta és propera. Aquest niu no mostra les imatges en HD, però tot i així la informació és molt valuosa.

Esperem, que tant sigui en un niu com en un altre (és imprevisible saber quin niu escolliran les àligues per pondre) us poguem oferir imatges de la posta i naixement dels polls.


03
febr.

Les àligues sovintegen el niu i no només per arranjar-lo i preparar-lo per acollir la posta, sinó per altres afers, com aquesta còpula o intent de còpula que la càmara va captar el passat dissabte 24 de gener. Ho podeu veure en aquesta filmació d'un minut.


31
gen.

Les àligues segueixen visitant el niu. Aquí teniu un vídeo del dia 16 de gener on podreu veure com la parella d'àligues segueix fen els deures preparant el niu per a la posta. Podreu observar l'excel·lent qualitat de les imatges en alta definició.


S'estan mostrant 16 - 20 de 21 resultats.