Montesquiu

La Solana. Centre de Desenvolupament Forestal

El Centre de desenvolupament forestal (CDF) és un espai per al coneixement i la difusió del sector forestal. Funciona com a espai de trobada dels diferents agents que conformen el sector i és també seu del Centre de formació forestal especialitzada, organisme que té per objectiu la dignificació del sector forestal a través de la formació. El CDF està format pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la Federació ADF d'Osona, l'Associació de propietaris forestals Serra de Bellmunt-Collsacabra i la Diputació de Barcelona.

 
Activitats:
El CDF acull reunions de diferents organismes i agents del sector forestal a demanda i ofereix, a través de La Solana. Centre de formació forestal especialitzada, formació especialitzada i periòdica dirigida a professionals, empreses i organitzacions del sector forestal. El centre disposa d'una programació anual ordinària, publicada al web de l'organisme, però també cursos específics a petició de les necessitats de l'empresa o organització clienta.
 

També podreu visitar l'exposició "Bosc, economia i societat", que explica la relació home-bosc-societat i descriu els usos del bosc per part de la població: usos socials, usos productius, usos ambientals. Els horaris per visitar l'exposició són els dies feiners, a hores concertades. Els festius està tancat.

 

Organisme gestor
Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
c. Enric Prat de la Riba, 17
08570, Torelló
(Barcelona)
938592226
Horari : Els cursos es desenvolupen dies laborables de 8 a 15 h. Segons les exigències programàtiques del curs, però, l'equipament també pot obrir a les tardes.
Adreça postal:
Parc del Castell de Montesquiu, s/n
08585 Montesquiu

interest

Mapa del Parc

Mapa del Montesquiu