Montnegre-Corredor

Centre d'Informació d'Hortsavinyà

AVÍS: Aquest equipament romandrà tancat fins nou avís. Disculpeu les molèsties.

 

Situat a l'antic edifici, anomenat l'Hostal Vell, del nucli d'Hortsavinyà, abans municipi independent i, avui dia, annexionat al de Tordera. Aquest edifici,  va ser remodelat per la Diputació de Barcelona l'any 1997 per destinar-lo a centre d'informació del parc.

A l'equipament, es projecta l'audiovisual de gran format 'El Montnegre i el Corredor', de 25 min. de durada, que, a través d'un viatge per la història i el paisatge del massís, dóna a conèixer el valuós patrimoni natural i cultural d'aquest territori. S'hi poden adquirir publicacions sobre el parc, productes artesanals del Montnegre, sol·licitar informació per fer itineraris senyalitzats i realitzar activitats educatives per a escolars. En els exteriors del centre, el visitant pot trobar fonts, bancs i taules per a fer un pícnic fred.

L'equipament ofereix un servei de préstec gratuït de material adaptat: terceres rodes per instal·lar a la cadira de l'usuari i dossiers en braille d'itineraris per l'entorn. També es disposa de barres direccionals per realitzar rutes per discapacitats visuals acompanyats. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament. En ambdós casos cal complimentar una fitxa de préstec que us facilitaran els responsables del centre. [Més informació +]

El centre d'informació està gestionat mitjançant una concessió administrativa. Audiovisual 'El Montnegre i el Corredor' Projeccions: 10:30, 11:30, 12:30 i 13:30 h Les visites en dies feiners cal concertar-les prèviament al telèfon del centre.

 
Horari : dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h (tancat per Nadal i Any Nou)
Adreça postal:
Veïnat d'Hortsavinyà
08490 Tordera
Tel. 937 443 327 | 937 630 858
A/e: p.montnegre.hortsavi@diba.cat