caes

Navegación


Blog del águila 2013

25
b.

Durante el fin de semana las parejas A y B han ido visitando de forma regular los correspondientes nidos, en algunas ocasiones se han llegado a ver a los dos miembros juntos. El sábado la pareja C, que hacía tiempo no había sido observada a través de la cámara instalada, entró en el nido. Esperamos que después de esta ola de frío vengan las puestas.


20
b.

Avui les femelles estan més temps del que és normal als seus respectius nius. Els mascles van i vénen. Sembla que s'apropa ja el moment de la posta. Esperem que tot vagi bé


19
b.

Les dues parelles d'àligues s'apropen força al niu i s'ha pogut observar que ja han creat la petita cavitat que acostumen a fer entre les branques del niu, on hi dipositaran els ous. Això és un bon senyal i indica que segurament la posta és a prop.

Dissabte dia 16 es va va observar al mascle de la parella B intentant caçar un tudó i més tard a un adult que podria ser la femella reposant en una branca.


18
b.

Informem als usuaris seguidors dels nius de les àligues del Parc del Garraf que, enguany, dues de les tres parelles d'àligues mostren força activitat entrant i sortint dels niu, portant branques i fulles per arreglar-lo i posar-lo a punt per la posta dels ous. Per les dates en què ens trobem és molt probable que aviat ponguin els ous. L'any passat, la femella del niu A va pondre el seu primer ou el 14 de febrer mentre que la femella del niu B va pondre un ou defectuós el 28 de febrer y un segon ou normal tres dies més tard. Us anirem informant puntualment de qualsevol novetat.


Mostrando el intervalo 46 - 49 de 49 resultados.