caes

Xarxa de Parcs

FAQS - Horaris i contacte


Els parcs no tenen horari d’obertura ni de tancament i s’hi pot accedir lliurement. Tanmateix, l’oficina del parc i els centres i punts d’informació sí que tenen horari d’atenció al públic. Els pots consultar al web de cada parc.

L’únic parc que té horari és el Parc Fluvial del Besòs. El pots consultar en aquest enllaç.

Pots consultar tots els punts i centres d’informació de tots els parcs així com els seus horaris, telèfons de contacte i adreces a la pàgina web d'equipaments.

Pots adreçar-te al personal d’informació i als guardes forestals.

Personal d'informació

Els informadors dels centres i punts d’informació de la Xarxa de Parcs Naturals ofereixen recursos, orienten i fan propostes d’acord amb els valors naturals i culturals i les normes del parc. També recullen opinions i suggeriments. Més informació: El paper del personal d’informació [PDF].

Guardes forestals

Els guardes forestals de la Xarxa de Parcs Naturals són l’equip humà en el territori encarregat de vetllar per la salvaguarda de la natura i la seva protecció i conservació. Són uns grans coneixedors de l’entorn i també informen i assessoren al visitant i a la població local. Més informació: Guardes forestals. Què fem? [PDF].

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa