caes

Navegació


Blog de l'àguila 2013

25
febr.

Durant el cap de setmana les parelles A i B han anat visitant de forma regular els corresponents nius; en algunes ocasions s'han arribat a veure a tots dos membres junts. El dissabte la parella C, que feia temps que no havia estat observada a través de la càmara instalada, va entrar al niu. Esperem que després d'aquesta onada de fred vinguin les postes.


20
febr.

Avui les femelles estan més temps del que és normal als seus respectius nius. Els mascles van i vénen. Sembla que s'apropa ja el moment de la posta. Esperem que tot vagi bé


19
febr.

Les dues parelles d'àligues s'apropen força al niu i s'ha pogut observar que ja han creat la petita cavitat que acostumen a fer entre les branques del niu, on hi dipositaran els ous. Això és un bon senyal i indica que segurament la posta és a prop.

Dissabte dia 16 es va va observar al mascle de la parella B intentant caçar un tudó i més tard a un adult que podria ser la femella reposant en una branca.


18
febr.

Informem als usuaris seguidors dels nius de les àligues del Parc del Garraf que, enguany, dues de les tres parelles d'àligues mostren força activitat entrant i sortint dels niu, portant branques i fulles per arreglar-lo i posar-lo a punt per la posta dels ous. Per les dates en què ens trobem és molt probable que aviat ponguin els ous. L'any passat, la femella del niu A va pondre el seu primer ou el 14 de febrer mentre que la femella del niu B va pondre un ou defectuós el 28 de febrer y un segon ou normal tres dies més tard. Us anirem informant puntualment de qualsevol novetat.


S'estan mostrant 46 - 49 de 49 resultats.