caes

Navegació


Blog de l'àguila 2013

16
abr.

Ja tenim les imatges del naixement dels dos polls del niu A. El primer pollet va néixer dissabte a la tarda mentre que el segon ho va fer ahir al matí. En les imatges es pot veure com la femella roman covant i quan s'aixeca es poden veure els pollets acabats de néixer. També en les imatges es pot observar la presa que el mascle va caçar divendres per poder alimentar els polls quan aquests sortissin de l'ou.En un altre dels vídeos, el mascle arriba al niu però de seguida marxa sense atendre el pollet.

 

 


15
abr.

 

Avui a les vuit del matí ha nascut el segon pollet de les àguiles del niu A. Ahir ja es podia veure un petit forat a l'ou i això feia pensar que en les següents hores es produiria l'eclosió de l'ou. Ara només caldrà que tinguin garantit el menjar per poder créixer amb normalitat. L'any passat es va donar una manca d'aport d'aliment i això va fer que un dels pollets morís i l'altre fos portat al niu B on va ser acollit per la femella l'únic ou de la qual va resultar infèrtil i no eclosionava.
Properament, penjarem imatges del naixement i àpats dels pollets acabats de néixer.

14
abr.

Ja ha nascut el primer pollet! Ahir dissabte cap a les cinc de la tarda va néixer el primer poll del niu A. Tal i com havíem avançat fa un parell de dies, tant per les dates en què ens trobem i el fet que el mascle portés una presa al niu, indicava que el naixement estava molt proper. Ara, en un parell o tres de dies, eclosionarà el segon ou d'aquesta parella d'àligues.


12
abr.

Avui, cap a les tres de la tarda, el mascle del niu A ha portat una presa. Això és un bon senyal que el naixement del poll està proper. Tal i com hem informat abans, quan l'ou és a punt d'eclosionar, és freqüent que portin menjar al niu per assegurar l'àpat al pollet. Segurament el piular del poll se sent i això incita les àligues a preparar-se pel naixement.


12
abr.

Al niu A encara no hi ha cap novetat. Des de fa un parell de dies, el naixement del primer pollet es pot produir, tot i que fins ahir no hi havia cap pista que ens fes pensar en una eclosió imminent. Generalment, quan el naixement s'acosta, el mascle porta una presa al niu per garantir l'aliment en les primeres hores de vida del poll. Avui la femella sembla més inquieta tot i que segueix incubant amb normalitat. Gairebé amb tota probabilitat, el naixement es produirà aquest cap de setmana.


S'estan mostrant 26 - 30 de 49 resultats.