caes

Navegació


Blog de l'àguila 2013

30
abr.

Els darrers cinc dies les condicions meteorològiques han estat força adverses amb pluja i fred i, tot i que en alguns moments els adults han pogut alimentar els polls,dos d'ells, un del niu A i l'altre del niu B, han mort a primera hora de la tarda. S'analitzaran les imatges d'aquests dies per esbrinar les causes que han portat a aquest desenllaç. Des d'ahir, s'estava oferint en directe per Internet la visualització dels dos nius d'àliga cuabarrada.

 

26
abr.

Ja ha nascut el pollet del niu B! Ahir, al voltant de les 11 del matí, l'únic ou de la parella del niu B va eclosionar. Recordem als nostres seguidors que, l'any passat, aquesta parella va tenir problemes amb la niuada; un dels ous que va pondre la femella fou defectuós i l'altre, després de dies i dies d'incubació va resultar infèrtil. Tot i així, la femella va poder acollir un pollet del niu A que tenia problemes d'alimentació. Enguany, la femella del niu B només va pondre un ou i es temia que aquesta parella pogués tenir problemes de fertilitat. Ara, amb aquest nou pollet, són tres els polls d'àguila cuabarrada que tiren endavant al Parc del Garraf. Us oferirm les imatges de les primeres hores del pollet captades a les vuit del vespre d'ahir.

 


25
abr.

Avui és un dia molt ventós i ambdues femelles protegeixen, l'una la parella de pollets, i l'altre l'ou. Tal i com vam comentar al blog, des de dimarts s'espera que el pollet del niu B neixi. De moment no hi ha cap novetat tot i que encara estem en termini de què eclosioni l'ou. Els relleus en la incubació se succeeixen amb normalitat i la femella mentre cova va arreglant el niu amb les branques del voltant. Per la seva part, els dos pollets del niu A estan força eixerits i es picoteixen entre ells, probablement per desparasitar-se.


 

22
abr.

Els pollets del niu A mengen i creixen amb normalitat. En el vídeo que us mostrem es pot veure com la mare els peix a primera hora del matí i ells s'afanyen per menjar. En poc temps la mida dels polls canviarà notalblement.

Per la seva part, la femella del niu B segueix incubant el seu únic ou. A partir de demà, pot neixer el pollet. Qualsevol novetat, us l'anirem informant des d'aquest blog.

 


17
abr.

Els pollets del niu A van menjant amb normalitat. Us presentem un video que capta el moment en què la mare està peixent els dos polls. En pocs dies, faran canvis importants, com canviar el plumissol blanc-grisenc per les plomes marronoses.


S'estan mostrant 21 - 25 de 49 resultats.