caes

Educació ambiental

Navegació

Benvinguda

Els parcs naturals són espais idonis per a l'educació ambiental. En primer lloc, són espais amb una gran diversitat biològica que cal conèixer i preservar. També són espais amb una riquesa patrimonial i cultural resultant del diàleg secular entre l'home i el medi. I són, finalment, espais pedagògics per a milers de visitants, molts d'ells escolars, que n'utilitzen els equipaments i els programes establerts.

Des de fa més de quaranta anys, la Diputació de Barcelona compta amb una àmplia xarxa pedagògica on s'explica el model d'ús del territori en relació amb els objectius, continguts i mètodes del que genèricament s'ha anomenat "educació ambiental".

Als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals trobareu, doncs, una gran diversitat d'equipaments i també un seguit de programes adequats a  cada tipologia de públic. Assenyalem el degà de l'educació ambiental a Catalunya, "Coneguem els nostres parcs", amb més de quaranta anys de vigència. O el programa cultural "Viu el parc", ja plenament implantat en l'agenda cultural dels parcs. Una àmplia oferta de qualitat contrastada.

Notícies

 

Recomanem

 

Agenda

 

Vídeo

La Xima a les pinedes joves de pi blanc

#language("interest")