CAES

Educació ambiental

Navegació

Benvinguda

Els parcs naturals són espais idonis per a l'educació ambiental. En primer lloc, són espais amb una gran diversitat biològica que cal conèixer i preservar. També són espais amb una riquesa patrimonial i cultural resultant del diàleg secular entre l'home i el medi. I són, finalment, espais pedagògics per a milers de visitants, molts d'ells escolars, que n'utilitzen els equipaments i els programes establerts.

Des de fa més de trenta anys, la Diputació de Barcelona compta amb una àmplia xarxa pedagògica on s'explica el model d'ús del territori en relació amb els objectius, continguts i mètodes del que genèricament s'ha anomenat "educació ambiental".

Als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals hi trobareu, doncs, una gran diversitat d'equipaments i també un seguit de programes adequats a  cada tipologia de públic. Assenyalem el degà de l'educació ambiental a Catalunya, "Coneguem els nostres parcs", amb més de trenta anys de vigència. O el programa cultural "Viu el parc", ja plenament implantat en l'agenda cultural dels parcs. Una àmplia oferta de qualitat contrastada.

Recomanem

11 de febrer: Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

Vídeo

La Xima a les pinedes joves de pi blanc

Proposem

 

Notícies

 

Agenda