caes

Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Navegació

Montseny Logo Cets

APRÈN, Serveis Ambientals, SL

Activitats i allotjament

Aprèn Serveis Ambientals gestiona l'equipament de la Rectoria de Vallcàrquera des de l'any 1996 en regim de concessió administrativa. Aquest equipament és propietat de la Diputació de Barcelona i està situat a la vall de Vallcàrquera al Parc Natural del Montseny, un paratge natural ideal per desenvolupar-hi activitats educatives i de lleure. Es tracta d'una escola de natura i casa de colònies amb capacitat per 61 places distribuïdes en habitacions de 4 a 6 persones, amb WC i dutxa propis i en la que s'hi pot gaudir d'una cuina casolana de muntanya elaborada amb productes de proximitat.

 

La casa està envoltada de camps i boscos mediterranis, es troba als peus del turó de Tagamanent i molt propera a una magnífica riera que és l'escenari principal de les activitats que s'hi desenvolupen.

 

A l'equipament s'hi organitzen activitats adreçades a infants i joves com un casal d'estiu de natura, colònies escolars per a escoles, els treballs de síntesi per a educació secundària obligatòria i itineraris d'educació ambiental per a centres d'ensenyament. A la vegada s'ofereixen activitats divulgatives adreçades a tots els públics com les estades de descoberta del medi natural els caps de setmana al voltant de temes com els bolets, els arbres, les plantes remeieres, els ocells... Així mateix, també s'hi poden realitzar trobades de grups, organitzar cursos i fer-hi reunions d'empresa.

 

Aprèn Serveis Ambientals aposta sempre per la sostenibilitat, i s'ha acreditat amb les distincions de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) i amb la Carta Europea de Turisme Sostenible-Montseny (CETS).

 

Rectoria de Vallcàrquera
Camí de Vallcàrquera, s/n
08590 Figaró-Montmany
Tel. 938 429 361
 


Adreça postal:
Oficines
L'estació s/n
08590 Figaró-Montmany
Tel. 935 141 474
Fax. 938 428 111
A/e: apren@apren.cat
Web: http://www.apren.cat