caes
Coneguem el nostres parcs

Navegació

Activitats des de casa


Voleu conèixer millor els nostres espais naturals i els seus elements naturals i patrimonials més emblemàtics?
En aquest apartat hi trobareu un seguit d’activitats que us permetran participar, sense sortir de casa, de l’experiència Coneguem els nostres parcs. Repte a repte, anireu traçant un itinerari per algun dels espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals que us permetrà descobrir i conèixer millor la seva riquesa natural i cultural.


Us animeu? És molt senzill! Trieu l’espai natural que us agradaria visitar i cliqueu en la icona del primer repte. L’equip del parc us donarà la benvinguda i us proposarà una activitat de descoberta. Un cop resolta, ja podreu passar al repte següent i així consecutivament fins arribar a l’activitat final, on ja tindreu la vostra ruta traçada i us haureu pogut familiaritzar amb els elements més característics del parc.

 
I un cop feta sobre el paper...només queda que us equipeu amb un bon calçat i us apropeu al parc per recorre'l en família!
 
Ah! I si teniu ganes de compartir-la amb nosaltres, podeu enviar-nos el resultat de la vostra recerca a educacioparcs@diba.cat

 
Parc del Garraf

 
Parc del Castell de Montesquiu

 
Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

 
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

 
Parc del Montnegre i el Corredor

 

#language("interest")