caes

Xarxa de Parcs

FAQS - Informació d'interès


L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i del Montseny disposen de diverses càmeres web instal·lades en alguns dels municipis. Les pots consultar a la pàgina web Meteoguilleries.

Per saber la previsió meteorològica dels parcs pots consultar el Meteocat i la web Meteomuntanya.

No sempre. Degut a la cobertura vegetal o fons de vall pot passar que no hi hagi cobertura mòbil. En alguns indrets dels parcs, a les fites dels itineraris senyalitzats s’informa de la cobertura 112 en cas d’emergència.

Has de planificar la ruta i portar plànol, caminar per senders o camins senyalitzats, portar calçat adequat, aigua, previsió de queviures, roba còmoda i d’abric, ulleres de sol, gorra i protecció solar. 

En condicions de vent intens evita els indrets exposats, en cas de boira no abandonis el camí principal i, en cas de xàfecs i/o tempestes elèctriques, abandona les crestes dels cims, els arbres aïllats i les entrades de les coves. 

Trobaràs més informació a la web de Consells, regulacions i recomanacions.

Totes les activitats es publiquen a l'agenda “Gaudim als Parcs”. També pots seguir tota la informació i actualitat a les xarxes socials de la Xarxa de Parcs Naturals i a L'Informatiu dels Parcs.

. L’app “Parcs Naturals” és una aplicació gratuïta i disponible tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS). Ofereix informació dels serveis, els equipaments, els avisos, les activitats, les notícies i el temps, entre d’altres.

També disposem d’una app gratuïta d’itineraris anomenada “Itineraris Parcs” i disponible tant a Google Play com a Apple Store.

#language("interest")

Mapa de la Xarxa

Mapa de la Xarxa