CAES

Parc Fluvial del Besòs

Navegació

Avisos i alertes


En aquesta secció trobareu avisos i alertes d'interès per a l'usuarisAVÍS INFORMATIU

El 17 de juliol s’han establert mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a tretze municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona (Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans). Això afecta a l’àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, del Parc Natural de la Serra de Collserola, del Parc Fluvial del Besòs i del Parc de la Serralada de Marina. En aquest parcs, doncs, les activitats organitzades queden suspeses temporalment i es demana a la ciutadania que segueix les recomanacions establertes en la RESOLUCIÓ SLT/1746/2020, de 17 de juliol.
Us recordem que l’ús obligatori de mascaretes, la higiene de mans, la distància social de metre i mig i la limitació de la mobilitat només per causes justificades, són els elements sobre els quals pivoten totes les mesures de seguretat sanitàries establertes. 

Els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Barcelona, juntament amb la Diputació de Barcelona,han establert que a partir de dimarts dia 5 de maig, el Parc Fluvial del Besòs romandrà obert en l’horari ordinari d’aquest període de l’any, de 8h del matí fins les 21h del vespre

Volem apel·lar a la responsabilitat individual, en el compliment de les normes i recomanacions d’autoprotecció. Cal respectar les recomanacions i obligacions dictades per les autoritats sanitàries que promouen la distància social per garantir la màxima protecció de les persones.

Accés de Bon Pastor al marge dret. Autor: Parc Fluvial del Besòs

Autor: Parc Fluvial del Besòs

 

Horari d'estiu ampliat

Del 14 d'abril al 20 de setembre, l'horari del Parc és de 8 h a 21 h. 

 

 

 

interest

Mapa del parc

Mapa del Parc Fluvial del Besòs