caesen

Sant Miquel del Fai. Espai Natural dels Cingles de Bertí

Navegació

Sant Miquel del Fai. Espai Natural dels Cingles de Bertí


Sant Miquel del Fai


Us donem la benvinguda a Sant Miquel del Fai, un espai on la natura i la cultura van de bracet. En aquest conjunt monumental, la força de l’aigua ha conformat un paisatge geològic únic i singular, i el pes de la història hi ha deixat una empremta fascinant.

Durant la visita podreu gaudir d’una exposició, un audiovisual i un itinerari senyalitzat que us permetran endinsar-vos en aquest entorn privilegiat, que forma part de l'Espai Natural dels Cingles de Bertí.

Les persones que visiten Sant Miquel del Fai assumeixen la responsabilitat d’estar en un entorn on es poden produir despreniments de pedres o altres danys propis del medi natural.

© Iñaki Relanzón

Informació d'interès

Us trobeu en un espai protegit amb un alt valor geològic sotmès a inclemències naturals que poden provocar despreniments. Seguiu sempre les indicacionsde seguretat pertinents i no sortiu de l’itinerari senyalitzat.


L’aforament és limitat. L’entrada és gratuïta però, per accedir-hi cal que feu la reserva prèvia de l’entrada i, si hi accediu amb vehicle privat, cal que reserveu també plaça d’aparcament.


Obert dissabtes, diumenges i festius: de 10 h a 16.30 h (excepte Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any). Accés permès fins a les 16 h.


Per facilitar la visita, estem adaptant els espais per a persones amb mobilitat reduïda o capacitats diverses. Els punts de l'itinerari es poden llegir en braile.


Respecte dels animals domèstics, tan sols es permet l’accés amb gossos pigall i d’assistència.


Cal tenir cura del patrimoni natural i arquitectònic. Procureu no llençar objectes i endueu-vos les deixalles que genereu.


Cal evitar els sorolls, els aparells electrònics que emetin so o amplifiquin la veu, i convé abaixar el volum dels dispositius mòbils.


Es poden fer fotografies sense flaix i gravacions de vídeo en format domèstic.


 No es permet fumar en cap indret de Sant Miquel del Fai.


Serveis

Exposició  Àudiovisual Itinerari senyalitzat Aigua potable  Lavabos  Desfibril·lador  Carregadors de vehicles elèctrics


Benvinguda


Us donem la benvinguda a Sant Miquel del Fai.

Coneixeu els punts d’interès del Parc. Cliqueu damunt de la imatge i descarregueu-vos el desplegable en format PDF en els diferents idiomes: català (CA), castellà (ES), anglès (EN) i francès (FR).

[CA]

[ES]

[EN]

 

[FR]

 

 


#language("interest")