Cal Jutge
Cuina de mercat i d'autor
Situat en un espai restaurat, molt acollidor i familiar. Oferim diversos productes de proximitat que elaborem als menús. Es poden concretar reserves per a grups a partir de 10 persones. Disposem d'un jardí molt ampli per fer-hi celebracions. Algunes de les nostres especialitats són els raviolis de mango amb formatge de cabra, els fagorini de pera amb crema de tòfona, l'arròs caldós amb llamàntol, el bistec tàrtar de vedella i els peus de porc farcits amb bolets i botifarra del perol.
Precios: menú diario, 16.50€; menú fin de semana, 28 euros; carta, 30-40 euros.
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.