El Cruce
El Cruce, restaurant membre del col·lectiu CuinaVO, es basa en la selecció del millor producte de proximitat. Elsa Martínez fa accessible una cuina d'arrel clàssica catalana, adaptada, saludable i enfocada a un públic amb sensibilitat. La sala i el celler estan gestionats per Xavier Martínez. Hi trobareu un ambient agradable i les millors referències vinícoles de la nostra terra, en una carta de vins finalista dels premis Cartaví 2013.
Preu mitjà: 20-25 euros.
Ctra. C-35, km 55
08470 Sant Celoni
Tel. 938 673 259
A/e: elcrucerestaurant@gmail.com
Web: http://www.elcrucerestaurant.cat
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
parcataula@diba.cat
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.