Sant Celoni Cuina
Som un grup de professionals del sector de la restauració que volem promoure i difondre Sant Celoni com a destinació de referència per a una bona cuina, assequible i de qualitat. Creiem en l'enorme potencial de la restauració de Sant Celoni, una vila amb una excepcional situació geogràfica al mig de la conca del riu Tordera. Ens uneix la passió per la cuina basada en un receptari tradicional, però també creatiu i atrevit, amb matèries primeres d'òptima qualitat. Volem revalorar els secrets de la cuina tradicional i emocionar amb la nova cuina que emergeix als nostres fogons, mantenint la filosofia i la personalitat pròpia de cada establiment. Actualment, Sant Celoni Cuina està format pels restaurants següents: Angolo, Aroma, El Cruce, El Rebost, Els Avets, La Fonda, La Llar, La Parra, Syrah, Ventidue.
08470 Sant Celoni
Tel. 938 674 175
A/e: santcelonicuina@gmail.com
Web: https://santceloni.cat/cuina
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
parcataula@diba.cat
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.