Sauló
Aromes i gustos mediterranis per gaudir de l'autèntic sabor de la nostra terra
La textura dels ceps i l'olor de les oliveres tenen un paper protagonista. Tots els nostres plats, classificats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El nostre xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant d'elaboració tradicional amb tocs d'autor. A la seva mestria s'afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert a complaure els paladars més selectes… El restaurant de l'Hotel Can Galvany té capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d'una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria lounge està presidida per una olivera mil·lenària, situada al jardí exterior amb terrassa.
Preu mitjà: 18-25 euros
Av. de Can Galvany, 11
08188 Vallromanes
Tel. 935 729 591
Fax. 935 725 705
A/e: reserves@cangalvany.com
Contacte
Parc a taula
Comte d'Urgell, 187
Edifici del Rellotge, 3a planta
08036 Barcelona
parcataula@diba.cat
WhatsApp: 663 826 072
Tel. 934 022 484
Fax 934 022 439
La teva privacitat és la nostra prioritat
Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:
- Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
- Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador. - De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, X, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.