El Cruce, restaurant membre del col·lectiu CuinaVO, es basa en la selecció del millor producte de proximitat. Elsa Martínez fa accessible una cuina d'arrel clàssica catalana, adaptada, saludable i enfocada a un públic amb sensibilitat. La sala i el celler estan gestionats per Xavier Martínez. Hi trobareu un ambient agradable i les millors referències vinícoles de la nostra terra, en una carta de vins finalista dels premis Cartaví 2013.
Preu mitjà: 20-25 euros.
Horari : de dilluns a dijous, de 13 a 15.30 h; divendres i dissabte, de 13 a 15.30 h i de 21 a 22.30 h; diumenge, tancat, excepte per a grups
Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Consulteu la nostra política de privacitat