Parc a taula i la Xarxa Productes de la Terra participen al Gastronòmic Fòrum Barcelona i a la Fira Àpat
Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals
Categoria: Parc a Taula, Diputació de Barcelona, Xarxa de Parcs Naturals, Altres, Parc a taula,
Aula del Parc a taula a la Fira Àpat.
Autor: Parc a taula
Aquest mes d'octubre, Barcelona ha acollit múltiples activitats relacionades amb l’alimentació. Barcelona és enguany la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible i del 14 al 24 d’octubre s’ha celebrat la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible amb l’objectiu de redefinir el sistema alimentari cap a models més saludables i més sostenibles.
En aquest context, dos dels esdeveniments més importants celebrats recentment són el Gastronòmic Fòrum Barcelona i la Fira Àpat BCN 2021, en els quals ha participat la Diputació de Barcelona mitjançant la col·laboració dels programes Xarxa Productes de la Terra i Parc a taula.
Els dos esdeveniments han sigut un èxit pel que fa a l’assistència de públic i han superat tota expectativa inicial. Els nivells d’afluència han sigut els propis d’edicions anteriors a la pandèmia, cosa que, sens dubte, ha insuflat ànims al sector, que es troba en plena reactivació.
Les empreses de la Xarxa Productes de la Terra i del Parc a taula que han estat presents en aquests esdeveniments són Bombons Cornet, Can Galderic, Cava Àngel, Celler Can Roda, Celler Mon Obert, COC & DELICATESSEN, Escalfet Carquinyolis, Imchi Brewery, La cuina de la iaia-Marmitus-Croqueta artesana, Mallart Artesans Xarcuters, Vallflorida Xocolaters i Vins del Massís del Garraf.
Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals
Categoria: Parc a Taula, Diputació de Barcelona, Xarxa de Parcs Naturals, Altres, Parc a taula,