I trobada 'Creixement de l'alimentació' a Fira Àpat
Font de la informació: Parc a taula
Categoria: Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Parc a taula, Diputació de Barcelona, general,

Participants. Autor: Fira Àpat
El 30 de maig al Mercat del Ninot, va tenir lloc una sessió de treball coordinada per Fira Àpat (Fira Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana) i pel director general del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol. El programa Parc a taula va participar-hi.
Els objectius clau de la trobada van ser el següents: el creixement del consum de productes d’alimentació catalana, en un un horitzó 2025, en el marc de Fira Àpat; la interrelació dels agents participants en la trobada; la coordinació d´accions futures amb el mateix objectiu. Es van posar en comú les diverses iniciatives ja començades per promoure els aliments i el consum de proximitat així com idees que cada entitat està treballant o treballarà en el futur per tal de fomentar l’alimentació catalana de proximitat.
L’esdeveniment va comptar amb la presència i el suport de diverses institucions: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya; Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya; Diputació de Barcelona (programa Parc a taula); Ajuntament de Barcelona; Institut de Cuina Catalana; Agrupament de Botiguers de Catalunya; PRODECA; Institut de Mercats Municipals de Barcelona; Federació Intercomarcal d’Hostaleria i Restauració; Gremi de Restauració de Barcelona.
A la trobada es va introduir la nova iniciativa MultipliCAT, la qual vol ser un projecte que englobi el màxim d’organitzacions i institucions amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió del producte i la gastronomia catalana de proximitat. S’impulsarà conjuntament des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Fira Àpat i es convida totes les institucions a unir-se.
La propera trobada del grup de treball tindrà lloc el 20 de setembre del 2018. Per a més informació: Fira Àpat, fira professional dels aliments produïts a Catalunya.
Font de la informació: Parc a taula
Categoria: Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Parc a taula, Diputació de Barcelona, general,
Rep els nostres butlletins de Parcs, subscriu-te a l'agenda i a l'Informatiu
Envia'ns els teus suggeriments, opina i visita les nostres xarxes socials
Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Consulteu la nostra política de privacitat