Parc a taula és el programa de la Diputació de Barcelona que distingeix els allotjaments, restaurants, cellers, establiments, elaboradors i productors que, a través de la seva activitat, posen en valor la Xarxa de Parcs Naturals.
Entre els seus objectius hi ha promoure col·laboracions i sinergies entre les empreses adherides al programa i distingir aquelles empreses que organitzen o participen en activitats turístiques compatibles amb els valors i objectius del programa.
D'acord amb aquest objectiu, durant l’any 2021, s’ha ampliat i actualitzat l'oferta de la segona edició i s'ha passat de les trenta-sis Experiències del catàleg anterior a un total, enguany, de quaranta-nou. Les propostes permeten viure la gastronomia, conèixer els productors que viuen i produeixen dins l'àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals i visitar els seus establiments.
A més, les Experiències Parc a taula reivindiquen les particularitats culinàries, culturals i ambientals dels territoris següents: Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc de la Serralada de Marina, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu i Parc Natural de la Serra de Collserola.
Per gaudir de les Experiències Parc a taula, que podeu consultar en aquest enllaç al catàleg, cal reservar directament amb l’organitzador de cadascuna de les activitats amb un mínim de dos dies d’antelació. Les dades de contacte dels organitzadors s’indiquen en el catàleg.
S’espera que el catàleg d’Experiències del Parc a taula es renovi anualment per incorporar noves activitats i nous territoris. Per a més informació, contacteu amb parcataula@diba.cat.