Collserola
És el número 124

Butlletí d'estiu del Parc Natural de la Serra de Collserola

$urlFileEntry

Butlletí núm. 124. Autor: CPNSC

01/07/2019

Nova edició del Butlletí de Collserola amb les principals novetats sobre la gestió d’aquest Parc Natural. També s'ha editat l'Agenda d'activitats amb propostes per a aquests mesos d'estiu.

L’article central d’aquesta edició explica els objectius i els principals canvis que aporta el nou Pla especial del Parc Natural de Collserola, aprovat provisionalment el mes de maig passat. El Butlletí també inclou altres escrits relacionats amb el dispositiu de prevenció d’incendis forestals, un nou estudi sobre les abelles i vespes presents al Parc o les diferents actuacions de voluntariat ambiental que s’han realitzat aquesta primavera a Collserola.

I, com és habitual, per gaudir i conèixer Collserola sobre el terreny, s'ha publicat també l'Agenda d'activitats d’estiu amb nombroses propostes per fer durant els mesos de juliol i setembre.

Més informació:

· Butlletí Estiu 2019 (PDF).

· Butlletí (web).

· Agenda (web).

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Webs i butlletins digitals, Prevenció incendis, Biodiversitat, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Publicacions,