caes

Collserola Es poden descarregar des del web

Disponible el butlletí i l'agenda d'activitats d'estiu del Parc Natural de la Serra de Collserola

04/08/2023

Ja es pot consultar i descarregar el butlletí del Parc Natural de la Serra de Collserola. Al web del Parc Natural hi ha informació complementària sobre els diversos temes tractats. També ha aparegut el butlletí de l'Agenda d'activitats amb propostes fins al mes d'octubre.

El sumari del número d’estiu inclou, entre d’altres, articles sobre Un any més, el curs al Parc i el Dispositiu de Prevenció d'Incendis, L'associació d'amics del monestir de Sant Jeroni de la Vall d'Hebron, L'estat ecològic de la riera de Vallvidrera o la Intervenció paisatgística a la cua del pantà de Vallvidrera.

També hi ha pàgines dedicades a les Novetats del programa educatiu El Curs al Parc o la Participació i voluntariat al Parc Natural de Collserola.

Agenda d'activitats​​​​​​​

Així mateix, es pot consultar l'Agenda amb activitats i propostes entre els mesos de juliol i octubre. Està disponible al web del Parc i es pot descarregar el PDF. Destaquen, per exemple, les observacions de la migració de les aus rapinyaires els caps de setmana i festius del 9 de setembre al 8 d’octubre i la Festa dels ocells el diumenge 8 d’octubre.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Divulgació, Publicacions, Collserola, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Educació ambiental,