Collserola
El seu disseny permet que es pugui ampliar amb nous tipus de jocs

Espai de joc amb fusta Km 0 al passeig de les Aigües

$urlFileEntry

Estructura de joc per a infants. Autor: Valldaura Labs

22/12/2019

S’instal·la una zona de jocs experimentals per a infants a la zona de descans de l’antic camp de tir, al costat del passeig de les Aigües.

El projecte ha estat dissenyat en el Valldaura Labs, centre d'educació i investigació de l'IAAC (Institut for Advanced Architecture of Catalonia) situat a la finca de Can Valldaura.

La nova instal·lació, dirigida per l'arquitecta russa Daria Bychkova, experta en aquest tipus de zones de jocs infantils basats en principis ecològics i pedagògics), ha estat realitzada pels estudiants, de més de deu països diferents, del Màster d'edificis ecològics avançats i biocities que es desenvolupa a Valldaura.

L'estructura està formada per tres arbres principals i una sèrie de branques connectades que permeten que els infants puguin grimpar pels troncs i les malles de cordes. El disseny dona l'opció que en un futur es pugui ampliar amb nous tipus de jocs.

Els arbres utilitzats són producte de la gestió forestal sostenible que es realitza a la finca de Valldaura i que segueix principis de traçabilitat, de manera que aquesta pot considerar-se una zona de jocs Km 0.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collseola (CPNSC)

Categoria: Collserola, ODS,